Subscribe Now: Feed Icon

miercuri, 26 iunie 2013

Derpy thoughts

          Nu credeam ca voi ajunge sa scriu din pat, de pe telefon, dar mi-e si lene sa deschid laptopul. In plus, am irosit atat timp incercand sa fac blestematia asta sa mearga, incat ar fi un act de lasitate sa renunt aici; fundalul de un alb Colgate mi-a sarit de atatea ori in fata incat de fiecare data cand inchid ochii, vad cuvintele "Creati un blog" si "Autentificare" ca la iluziile de pe youtube. Insa nu m-am adunat aici dupa nu stiu cate luni ca sa mormai despre asta. 


           Ultimele 11 luni au insemnat era Praktiker si cu ocazia asta as dori sa punctez cateva impresii mai puternice:

1. Nu esti prost.

Daca ai impresia ca esti prost, ca nu te duce capul, ca esti un taranoi anti-social si ca faci umbra pamantului degeaba, petrece o luna pe raion la noi. Oricare raion. La naiba, si la curatenie daca vii si tot mai prinzi cate ceva. Nu am avut niciodata impresia ca sunt vreun geniu nedeclarat, dar nici dobitoc nu m'am crezut. Ma estimam pe undeva prin patura de mijloc. Aparent m'am subestimat. Dragii mei, supra-popularea este un pericol adevarat, si daca mai ies prosti pe banda rulanta in stilul asta....voi incepe sa ma tem pentru viitorul omenirii. Nu pot sa va descriu un episod anume, mi'e rusine. Va astept o luna pe raion sa va convingeti.

2. Nu exista bisericute, esti paranoic.

Aveam si eu, in naivitatea mea, impresia ca exista bisericute in orice loc de munca. Ca exista "the good guys", rebelii, anarhicii, care nu se tem sa sfideze autoritatea, cei simpatici, care au ceva de povestit si de la care ai de invatat, si "the derpy guys" care sifoneaza, barfesc...alea alea...nu...nu. Pentru ca imi pasa muuuult mai putin decat dau impresia, m'am situat undeva ... in afara oricarui grup din cotet, si azi multumesc faptului ca sunt un inadaptat social. Niciodata, dar niciodata sa nu va indoiti de faptul ca minciuna are picioare scurte, si, chiar de editezi adevarul, (si cand zic editare, zic ore intregi de Photoshop) tot te dai de gol. Fii tu insuti. Ce e asa de greu?

3. Singurul om de nadejde intr'un colectiv esti tu insuti.

Cu chestia asta am pornit la drum inca de cand am depus CV-ul, asa ca nu a fost nicio surpriza sa se dovedeasca adevarata. Mi'ar fi tare greu si as fi foarte trist sa realizez ca personalitatile celor din jur sunt cu atentie adaptate ca sa para mai interesante, mai atractive, mai...drepte. Banuiam ca sunt de moda veche prin simplul fapt ca nu ma ascund dupa nimic, da' nu ma asteptam sa fiu singurul.

     Sunt satul, pe bune ca sunt satul sa zambesc zi de zi unor oameni care isi calculeaza pana si clipitul ochilor. Nu as vrea sa se interpreteze ca am facut un topic kilometric sa ma plang de altii, sunt sigur ca ati putea spune ca nu-s mai breaz (si v-ati insela amarnic)

Poate ca am standarde ridicate. Poate ceea ce voi interpretati ca standarde ridicate, eu interpretez ca "normal". Pentru mine e normal sa cer ceea ce ofer.

 Prostii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu