Subscribe Now: Feed Icon

miercuri, 16 februarie 2011

Creste marimea penisului cu 5 cm !

Ceva imi spune ca voi avea vizualizari record aici (pornofililor!). N'am de gand sa vorbesc despre penis, vagin si alte lucruri care sa ii sperie pe bisericosi. Am hotarat cu mult timp in urma ca nu voi face "mainstreaming" ca ceilalti 975891315756198 de bloggeri ratati care scriu despre cum sa faci sex pana lesini, doar ca sa adune mai multi cocalari la vizualizari. Nu, aici vorbesc despre ce m'apuca ... stiu, n'am mai scris de mult, am fost ocupat cu chestii ... ce scuza sa mai pun ? Ma rog ...

In ultimul timp a inceput sa mi se faca greata de cam toate. Sincer. Nu mai vad rostul la anumite chestii, si unele lucruri care, candva insemnau ceva pentru mine, si'au pierdut culoarea. Si hazul. Si farmecul. Si creierul, daca l'au avut vreodata. Toata lumea a trecut prin starea asta ... marea lehamite ... cine are chef sa comenteze cu sfaturi e binevenit. Nu ca as avea eu nevoie :-"

2 comentarii:

  1. Hm Drumetia spre Belgia oricum o sa te schimbe total si bine inteles si atmosfera de acolo pana atunci take a break si asteapta:D In mod evident stiu ce rahat vrei sa imi zici dar taci din gura vezi ca macar ti-am dat un sfat....Oh wait sa nu ma iei la injuraturi :))

    RăspundețiȘtergere