Subscribe Now: Feed Icon

marți, 21 decembrie 2010

Obiceiuri de Craciun varianta 2010

Da, iara vine perioada asta oribila a anului. Am vazut pe alocuri postate obiceiuri de Craciun si m'am gandit hai sa scriu si eu ce se intampla cu adevarat in aceasta perioada:

- lumea trece de la a se imbata pana in pragul comei cu bere, la vin fiert si tuica <3

- fetele cauta motive idioate de cearta ca sa se desparta de prietenii lor si sa le faca sarbatorile de cacat. Unii fraieri isi pornesc blogul in aceasta perioada (wow daca dati inapoi la posturile de anu trecut o sa observati ceva amuzant)

- iesim mai putin pe afara pentru ca e frig de ne ia dracu si n'avem chef de nimic

- mergem oameni la 20-21-22 de ani din casa in casa ca tampitii cu "colinda" ca sa jupuim oamenii si asa saraci de bani ca sa avem noi cu ce bea.

- din cauza punctului 2 ne intarim prieteniile intre noi, c'asai frumos

- impodobim niste brazi furati din padure si punem sub ei cadouri in care stim deja ce se afla

- primim niste mosnegi cu sutane in casa sa ne stropeasca pentru "NOROC SI SANATATE"...a dracu ce mult noroc am avut anu asta ... multumesc parinte fara tine poate-poate eram fericit

E frumos Craciunul, nu'i asa? :x

5 comentarii:

  1. Hahaha :)))))))))))))))))))) aa da asa sunt fetele calm :)) dar stii mai e si de noroc acuma uni se combina alti se despart...stii acuma se uite si fetele care are pla mai mare :))))!!! de sarbatori :))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. lol,la punctul 2 de contrazic putin....de craciun ele nu se despart se impaca si dupa ce trece craciunul in club pe banii nostri (ai baietilor)ne lasa xD :))

    RăspundețiȘtergere
  3. nah stai putem clarifica aici se impaca dar stii fetele au mai multe fete deci se combina cu mai multi de odata deci se desparte de primu se impaca cu al 2 lea bn aici se uita si ce cum cati bani are :)))

    RăspundețiȘtergere